Wyprodukowany z bulw z naszych upraw. JAKO DODATEK DO DAŃ, SOSÓW DRESINGÓW. Może być pomocny w profilaktyce cukrzycy, nowotworów, chorób serca i naczyń oraz przy , utrzymaniu właściwej mikroflory jelit.
Sól kłodawska jest solą niejodowaną, wydobywaną w Kopalni Soli Kłodawa. Posiada bogatą ilość mikroelementów ponieważ zaraz po wydobyciu nie jest oczyszczana!
Bulwy topinambura są bogatym źródłem potasu, żelaza oraz tiaminy. Nie zawierają tłuszczu ani cholesterolu. Dostępny -
Ziele jeżówki z naszego gospodarstwa uprawne ekologiczne; może być pakowane w worki lub big bagi istnieje możliwość negocjacji ceny przy ilościach hurtowych
Po okresie fascynacji antybiotykami, wobec poznania ich działań niepożądanych, zwrócono uwagę na naturalne sposoby podnoszenia odporności organizmu. Spośród działań leczniczych jeżówki najważniejsza jest aktywność immunostymulująca, czyli podnosząca odporność organizmu. Przy zakupie większych ilości cena do negocjacji.